Proszę o zdjęcie bana gdyż został niesłusznie dany. Mam tylko jedno konto, a po wylogowaniu z mojego konta logują się moi koledzy. To samo można by było zrobić gdy naprzykład dwóm osobom z dwóch różnych miejscowości przydzielone zostanie to samo IP i zalogują się oni w tym samym czasie a jak wiadomo adresów IP klasy D podczas multisesji nadają takie same IP wielu osobom jednocześnie.
Takie rzeczy zgłasza się po przez support a nie forum gry.
Drugą kewstią jest to, że ban został nadany słusznie, gdyż dwa konta logowały się z tego samego komputera oraz jedno z kont atakowało drugie co jest zabronione. Nie zgłoszony adres IP = zbanowane konta.
Poza tym dwóm osobom z różnych miejscowości nie zostanie nadany ten sam adres IP.
1. Tak jak pisałem koledzy logują się zaraz po tym jak ja się wyloguję.
2. Po co miałbym atakować kolegów?
3. Identyczny adres IP klasy D może mieć około 250 000 osób jednocześnie.
Eh, nie wiem w ogóle po co wchodze w dyskusje, ale juz taki jestem.
Czytaj ze zrozumieniem:
1) Konta logowały się z tego samego komputera.
Co łamie punkt 2.1 regulaminu:
"§2.1 W przypadku, kiedy z jednego IP / komputera gra kilka osób należy zgłosić ten fakt Administratorom gry poprzez Support."
I jeżeli to nie zostanie zgłoszone, będzie ban
2) Co do ataku to pomyliłem się, przepraszam.
Za to wszystkie trzy konta należały do tego samego gangu, co łamie punkt 2.4 regulaminu:
"§2.4 Nie możesz atakować osób lub być w gangu z osobami, które korzystają z tego samego IP / komputera."
3) Eh, Adres który posiadasz nie leży nawet w klasie D. Zresztą co to ma do rzeczy skoro ja zbanowałem konta za korzystanie z tego samego komputera.
Wystarczyło grzecznie napisać po przez support, a nie spierać się ze mną, że ban jest nie słuszny. Złamano regulamin, ktory zaakceptowałeś.