HitmanRPG:: Forum

Pełna wersja: Restart konta
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Nie mam kasy na zmniejszenie rozgłosu ,a żadne zlecenie nie chce mi się wykonać. co mam robić ?
Witam, ze względu że jest to wersja beta, zresetujemy Twoje konto i zaczniesz od nowa. Tylko tym razem musisz uważać, kontroluj swoje notowania, jeśli Twoja moc jest tylko trochę większa od wymaganej Twoje notowania będą rosły szybko, dlatego lepiej jest wykonywać mniejsza zlecenia i powoli posuwać się naprzód to pozwoli uniknąć takich sytuacji.
Proszę o zresetowanie mojego konta. Nie mam kasy na zmniejszenie rozgłosu, a żadnego zlecenia nie mogę wykonać... Z góry dzięki :)

Pozdrawiam ;)
Dobrze ... Jeżeli osoba z możliwością pomocy tobie pojawi się ( Rad, Fanatyko ) to im przekaże

Pozdrawiam
Gotowe.
Czy istnieje możliwość wyzerowania mojego konta? Nie zwróciłem uwagi na współczynnik rozgłosu, nie mam kasy na zmniejszenie go i nie mogę teraz wykonywać żadnych zadań.
Gotowe.
Proszę o restart konta. Dzięki mojej nieuwadze mam 0 kasy i nie mogę wykonać żadnego zlecenia.

Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Załatwione ;)
w związku z pierwszymi krokami, zrobiłem parę błędów i prosiłbym o restart konta bo nie mam już kasy a nie mogę wykonać żadnego zlecenia.
Z góry dzięki:)
Stron: 1 2 3 4 5
Przekierowanie