HitmanRPG:: Forum

Pełna wersja: edycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
czy ktos mi moze powiedziec kiedy sie edycja skonczy?? :)
Dokładnie też chciałbym wiedzieć.
Miało być do 2 stycznia a już 2 marzec :)
nawet ten nowy termin 1.03 już minął :p
Nie ma i nie było oficjalnego terminu rozpoczęcia kolejnej edycji.
Wszystkie informacje na temat V edycji zamieszczam tutaj:
http://www.forum.hitmanrpg.com/showthread.php?tid=95
czyli to

Tydzień 526/154 (Trwa przerwa między edycjami!)
Data rozpoczęcia: 05/12/2009 18:00 Data zakończenia: 01/03/2010 10:40

można uznać za nieważne??
Tam nie ma daty rozpoczęcia kolejnej edycji.
Opieracie się na dacie zakończenia, a zawsze po zakończeniu była jeszcze przerwa. Więc nigdy ta data nie oznaczała rozpoczęcia edycji.

Wystartowali byśmy już dawno, jednak brak czasu uniemożliwia mi wprowadzenie poprawek i tym samym rozpoczęcia. A skoro i tak już płacę za serwer to szkoda by było, aby gra przez tak długi okres czasu była zamknięta.
Ta gra jest już nudna , więc zrób coś.
no tak tylko na dacie zakonczenia :P , to o rozpoczeciu jest skopiowane z tym tekstem co mamy na stronie startowej :)
to co z tym terminem zakonczenia , w koncu nie odpowiedziales fanatyko na moje pytanie
Myślałem, że wszystko jest jasne. Wiem skąd jest to skopiowane, w swojej wypowiedzi miałem na myśli, że data zakończenia nie zwiastuje daty rozpoczęcia edycji;)

Reasumując zakończenie 4 edycji było już dawno, a teraz trwa przerwa i nie ma/było sensu jej zakańczać ("01/03/2010 10:40") gdyż lepiej jest aby gra była uruchomiona a niżeli zamknięta.

---
A kiedy 5 edycja? Chciałbym jak najszybciej, ale jest torchę roboty a czasu na nią brak.
Stron: 1 2
Przekierowanie